Susan Boyle

A brit tehetségkutató verseny, a Britain's Got Talent új felfedezettje Susan Boyle. A Nyomorultak musicalből énekelte az I Dreamed a Dream - Álmodtam egy álmot című dalt , amivel mind a közönséget, mind a zsűrit lenyűgözte. A youtube-on is több mint 16 millióan voltak rá kíváncsiak néhány nap alatt.

A tehetségkutató oldalán megtudhatjuk, hogy szombaton volt a hatalmas siker, de másnap, húsvét vasárnap Susan Boyle már újra otthon énekelt a falusi templomban. Susan jelenleg munkanélküli és főleg a gyülekezetéhez kapcsolódó önkéntes munkát végez: időseknek segít és kórházi betegeket látogat. Miután édesanyja 2007-ben meghalt, egyedül maradt a szülői házban.

- Nevess, és a világ együtt nevet veled. Sírj, és a könnyeiddel magadra maradsz. Nincs szándékomban, hogy sokáig egyedül maradjak - mondja a 47 éves skót hölgy, akinek ettől nem is kell tartania, most hogy emberek milliói fogadták szívükbe.

Hirdetés
Olimpiq StemXCell Sugar Level őssejtfokozó étrendkiegészítő cukorbetegségre

A bejegyzés trackback címe:

https://lasscsodat.blog.hu/api/trackback/id/tr261070047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása