Janey Cutler - az angol tehetségkutató verseny újabb felfedezettje

Susan Boyle után itt az angol tehetségkutató újabb felfedezettje, a 80 éves skót dédnagymama Janey Cutler személyében, aki énekhangjával lenyűgözte a zsűrit és a  közönséget egyaránt. Edit Piaf dalát, a No Regrets-et (Je Ne Regrette Rien) adta elő.

A News of the World cikke szerint a dédinek hat gyereke, 12 unokája és 4 dédunokája van. Kétszer özvegyült meg, és egyedül lakik a kutyájával Tarával. Hatévesen énekelt először az Üdvhadsereg kórusában, majd 50 évesen vette kézbe újra a mikrofont és azóta énekel helyi pubokban Wishowban.

"Hízelgő, hogy Susan Boyle-hoz hasonlítanak, de igazából nem foglalkozom vele. A magam saját módján szeretnék sikererre jutni. Ha mégsem, akkor egyszerűen csak jól fogom érezni magam." - mondta Janey Cutler, aki továbbjutott a Britain's Got Talent tehetségkutató válogatóján.


Janey Cutler - Britain's Got Talent 2010 - Auditions Week 4 @ Yahoo! Video
 
 
 
 
Hirdetés
Olimpiq StemXCell Sugar Level őssejtfokozó étrendkiegészítő cukorbetegségre

A bejegyzés trackback címe:

https://lasscsodat.blog.hu/api/trackback/id/tr62036714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mammka 2010.06.30. 19:13:38

Fantasztikus volt végignézni!!!!! Úgy izgultam a néniért, nehogy szívinfarktust kapjon a nézőtéren!
Csak csodálni tudom az idős hölgyet!!! Jó lenne így megöregedni!
süti beállítások módosítása