Táncolj!

 

A tánc - egy kis esztelenség, ami mindnyájunknak nagyon jót tesz - Edward Demby --- Ha táncolni vágysz, ne fojtsd el magadban, mert káros az egészségre: berozsdásodik a lélek és a csípő is - Terri Guillemets --- A mozdulat soha nem hazudik. Barométerként jelzi a lélek időjárását azoknak, akik le tudják olvasni - Martha Graham --- Táncolj akkor is, ha nincs máshol táncolnod, csak a nappaliban - Kurt Vonnegut ---  És őrültnek tartották a táncosokat mindazok, akik nem hallották a zenét - Friedrich Wilchelm Nietzsche

Hirdetés
Olimpiq StemXCell Sugar Level őssejtfokozó étrendkiegészítő cukorbetegségre

A bejegyzés trackback címe:

https://lasscsodat.blog.hu/api/trackback/id/tr822137806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mammka 2010.07.08. 11:47:47

Teljesen igaz!!!! Én ha jó kedvem van,otthon szoktam táncra perdülni.:) Túl ritkán.....
Most eszembejutottak pl.a bemszülöttek,mennyivel kiegyensúlyozottabbak,mint pl.az európaiak,mert ők sokkal többet táncolnak.Mármint a benszülöttek.....Köszi,hogy feltetted!
süti beállítások módosítása