A liba

A Los Angeles-i Echo Parkban egy liba szokatlanul szoros barátságot kötött a park egyik rendszeres látogatójával, egy nyugdíjas férfivel, Dominic-kal, akihez annyira ragaszkodik, hogy minden nap az út szélén várja az érkezését, az együtt töltött idő alatt  gondosan őrzi Dominicot, majd a férfi távozásakor közvetlenül a motorja mellett repül egy darabon. E kapcsolat során Dominic ráébredt a madarak intelligens voltára, és felhagyott a baromfihús fogyasztásával.

A 2. videó szerint a meghitt barátságba az élet  beleszólt, mert a parkot, a tó felújítása miatt két évre bezárták, és a liba a Los Angeles-i állatkertbe került, ahol az egyhónapos kötelező karantént tölti, és ahol hetente csak kétszer látogathatja meg barátja, Dominic. Az állatkertben az is kiderült, hogy a parkban Maria névre keresztelt libát ezentúl Mariónak kell hívni, mert hím.

 A Los Angeles Times  és több tv-csatorna hírei között is szerepel a liba. Hírnevét fokozta, hogy az Ok Go rockzenekar End Love című videójának Echo Parkbeli forgatásán a liba úgy döntött, hogy ő is részt vesz a felvételen, amit már több mint 4 millióan láttak a youtube-on. Maria/Mario híres közszereplő lett, a Facebookon is nyomon követhetjük a sorsát: saját profilja van Orange Bill, the Goose néven.

A bejegyzés trackback címe:

https://lasscsodat.blog.hu/api/trackback/id/tr112870416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása