Xenia Szimonova zseniális homokrajzai

Xenia SzimonovnaAz 1985-ben született Xenia Szimonova (Ксения Симонова, angol átírásban Kseniya Simonova) ukrán művésznő nyerte meg az idei ukrán tehetségkutató versenyt. Fellépésén egy nagyméretű világító dobozon dolgozik, lendületes mozdulatokkal, hatásos zenei aláfestéssel, miközben folyamatosan átalakuló homokrajzokban meséli el Ukrajna német megszállását a második világháborúban - érzelmekkel, drámával, katarzissal.  William Blake Az ártatlanság jövendölései versének egy részlete jut róla eszembe: "Egy homokszemben lásd meg a világot, Egy vadvirágban a fénylő eget, Egy órában az örökkévalóságot. S tartsd tenyeredben a végtelent."

 

Hirdetés
Olimpiq StemXCell Sugar Level őssejtfokozó étrendkiegészítő cukorbetegségre

A bejegyzés trackback címe:

https://lasscsodat.blog.hu/api/trackback/id/tr371393097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Latomus · http://latomus.blog.hu/ 2009.11.25. 01:09:52

Láttam a csodát. Végtelenül jó, megnyugtató helyre tévedtem itt a cyber-térben, miközben épp Xenia-fotót kerestem... Úgy látom, hogy nemcsak Xenia, de pl. WS vagy S.Boyle is egy-egy "metszéspontja" kettőnk (nyilván nagyon különböző) világának.
Xenia fotóját utólagos engedelmeddel (ideiglenesen) kölcsönvettem, gondolat- és érzelemgazdag blogod webcímét pedig felvettem a menüpontjaim közé, hadd látogassanak Hozzád még többen!
Köszönöm a vendégeskedést, minden jót kívánok Neked a további csodákhoz.
Üdv. Latomus (www.latomus.eoldal.hu)
süti beállítások módosítása